Tag på safari direkte fra din sofa

Medierne erstatter ikke den fantastiske rejseoplevelse, som det er at tage på afrikansk safari. Men i denne situation, hvor social distance er blevet en del af hverdagen, og vi ikke må rejse ud i verden, så er en virtuel live safari det næstbedste.

Deltag i en rigtig safaritur live fra din computer med professionelle guider i Sydafrika.

WildEarth har slået sig sammen med et af verdens førende luksusrejsebureauer, &Beyond, så du kan opleve dyrelivet i Afrika direkte fra dit eget hjem.  

I cirka tre timer streames turene live fra to af Sydafrikas mest ansete private reservater - Ngala Private Game Reserve og Djuma Private Game Reserve. Begge ligger i udkanten af den nu over 100 år gamle Kruger National Park. Kruger er en af verdens bedste safariparker med sine store variationer af både dyr og natur. Ngala ligger i det større Timbavati Private naturreservat og Djuma i Sabi Sand Game Reserve.

Få svar på dine spørgsmål af guiderne

Eksperterne fra &Beyond og WildEarth streamer safariturene over en række sociale medieplatforme hver dag i løbet af april. Live-feedet flyttes mellem tre eller fire kameraer via en instruktør i et kontrolrum for at give dig den bedste vildtoplevelse. Det skaber en problemfrit multivirtuelt safaritur. Du kan desuden interagere med dine safari-værter og få dine spørgsmål besvaret live, som sad du faktisk i firehjulstrækkeren.

Disse online safariture giver dig og andre dyreliv-entusiaster mulighed for at opleve udfoldende fortællinger om nogle af kontinentets mest gådefulde dyrearter, såsom Thandi, der er en velkendt kvindelig leopard, som har opfostret en masse små killinger. Der vil også være rig mulighed for at se løver, elefanter, næsehorn, bøfler, giraffer, antiloper, og mange andre dyrearter på savannen.  

Nogle af de antiloper som du kan opleve på din virtuelle safari gennem & Beyond Ngala Private Game Reserve.

De første 45 minutter af hver eftermiddagskørsel vil være dedikeret til børn, hvor guiderne kun besvarer spørgsmål, der stilles af børn i løbet af denne periode. Du kan tilmelde dine børn ved at vælge en dato på wildearth.tv/kids. Du eller dine børn kan derefter e-maile kidsquestions@wildearth.tv for aldersmæssige og personaliserede svar.

Livestreamer 2 gange om dagen

Safariturene starter hver dag ved solopgang kl. 06.00 og solnedgang kl. 15. 30 lokal tid. Tidsforskellen betyder, at du her i Danmark skal se med kl. 05.00 ved solopgang og kl. 15.30 ved solnedgang. Dette klokkeslæt kan dog variere lidt på grund af de skiftende tidspunkter for solopgang og solnedgang.

Når WildEarth ikke er live, livestreamer de fra et vandhul, der tiltrækker alle mulige forskellige dyrearter.

Elefanter der drikker ved vandhullet

Du skal logge ind på andBeyond.com for at oprette forbindelse til Wildwatch Live. Safariturene vises også via & Beyond's Facebook- og YouTube- kanaler.

Ud over disse udsendelser med WildEarth vil &Beyond også være vært for Instagram Live-sessioner ledet af guider fra &Beyond Phinda Private Game Reserve. Du skal for at se disse bare følge &BeyondTravel på Instagram.

Læn dig tilbage og nyd de bedste virtuelle safarier, som Afrika har at byde på lige nu!
https://www.youtube.com/watch?v=tMah4IupJkQ

Læs også om 20 overraskende rejsefakta, der giver dig et nyt syn på verden.

Asta has flown with Norwegian Air Shuttle and has received: 467 €

Cecilie has flown with EasyJet and has received: 388 €

Bent has flown with KLM and has received: 623 €

Tommy has flown with EasyJet and has received: 623 €

Thea has flown with Ryanair and has received: 383 €

Ida has flown with Ryanair and has received: 383 €

Lars has flown with Ryanair and has received: 383 €

Leif has flown with Norwegian Air Shuttle and has received: 1.246 €

Henrik has flown with Ryanair and has received: 958 €

Jákup has flown with British Airways and has received: 388 €

Jan has flown with Scandinavian Airlines System and has received: 623 €

Eva has flown with Norwegian Air Shuttle and has received: 582 €

Anna Sofie has flown with Norwegian Air Shuttle and has received: 194 €

Maja has flown with KLM and has received: 623 €

Linda has flown with Norwegian Air Shuttle and has received: 623 €