Paris laver bølger med ny flydende biograf

Den 18. juli vil nogle heldige mennesker få en "flydende" biograf-oplevelse midt på Bassin de la Villette.

Glem alt om Drive In Bio og film fra din klaustrofobiske bil ... Lørdag den 18. juli midt på ​​floden Bassin de la Villette i den nordøstlige del af Paris kan nogle få privilegerede mennesker, komfortabelt fra små elektriske både se film på den store skærm.

Produktionsselskabet MK2 arrangerer i partnerskab med det amerikanske ismærke Häagen-Dazs en flydende, original og gratis biograf- visning for at fejre ”​​Paris Plages” 2020 -som afholdes indtil slutningen af ​​august på bredden af ​​Seinen og på Bassin de la Villette. 38 el-både fungerer som ”første rækkesæderne” til biografvisningen, mens liggestole ved Quai de Seine gør plads til yderligere 150. Bådene holder afstand til hinanden, naturligvis. Hver af de 38 elbåde kan rumme mellem 2, 4 og 6 personer fra samme familie eller gruppe af venner.

Og for at alle får en virkelig god oplevelse, besluttede Häggen-Dasz at uddele gratis is til tilskuerne ved visningen.

To film bliver knyttet sammen

Biograf- visningen starter kl. 19 med præsentationen af ​​"a Corona story " af Victor Mirabel, der handler om den aktuelle epidemi. Kortfilmen vandt konkurrencen, der blev lanceret af produktionsselskabet Mk2. Derefter vises hoved​​filmen "Le Grand bain" af Gilles Lellouche (2018). Denne komedie, med Benoît Poelvoorde, Mathieu Amalric og Guillaume Canet, var en af ​​Frankrigs helt store filmhit i 2018, og fik mere end 4 millioner seere. Filmen foregår i en kommunal svømmehal, hvor en gruppe arbejdsløse mænd og venner mod alle ods begynder at træne synkronsvømning - en disciplin, der normalt er forbeholdt kvinder.

Siden 2002 er bredden af ​​Seinen og La Villette Canal Bassin blevet forvandlet til en badeby hver sommer

Den offentlige strand ved bredden af floden Seinen i Paris. Paris er en af de mest populære turistmål i Europa, og særligt konceptet "Paris Plages" tiltrækker turister hver sommer.

Hver sommer forandres Paris til en badeby med palmer, strandstole, parasoller og endda store svømmebassiner. Desuden er alle aktiviteter helt gratis.

På grund af coronakrisen, antages det, at dette års ”Paris Plages” vil være meget anderledes. ”Mange parisere rejser ikke på ferie. Mange besøgende kan komme til Paris, især besøgende fra andre franske regioner snarere end fra udlandet, og vi vil virkelig gerne byde dem velkommen og holde den festlige ånd oppe i Paris, ”sagde borgmesteren i Paris Anne Hidalgo på RTL.

Læs også om gadelivet blomstrer op i Paris igen.

Lodtrækning om elbådene, Le Cinéma sur L’Eau

Du skal dog være meget heldig for at opleve disse specielle film midt fra Bassin de la Villette, da der som sagt kun er 38 elbåde.

"Biografen indtager et vigtigt plads i området," sagde administrerende direktør for mk2 Elisha Karmitz i en pressemeddelelse. ”Efter flere måneders nedlukning er det en smuk måde at fejre åbningen på.” Tilmeldingen til lodtrækningen om billetterne er gratis og åben fra nu af til 15. juli. Vinderne får besked via e-mail. Du skal blot besøg eteparticulier.paris for at registrere dig lodtrækningen.

Læs også om teater i Berlin fjerner 70% af sine sæder for at åbne igen.

https://flypenge.dk/artikler/teater-i-berlin-fjerner-70-af-sine-saeder-for-at-aabne-igen/

Asta has flown with Norwegian Air Shuttle and has received: 467 €

Cecilie has flown with EasyJet and has received: 388 €

Bent has flown with KLM and has received: 623 €

Tommy has flown with EasyJet and has received: 623 €

Thea has flown with Ryanair and has received: 383 €

Ida has flown with Ryanair and has received: 383 €

Lars has flown with Ryanair and has received: 383 €

Leif has flown with Norwegian Air Shuttle and has received: 1.246 €

Henrik has flown with Ryanair and has received: 958 €

Jákup has flown with British Airways and has received: 388 €

Jan has flown with Scandinavian Airlines System and has received: 623 €

Eva has flown with Norwegian Air Shuttle and has received: 582 €

Anna Sofie has flown with Norwegian Air Shuttle and has received: 194 €

Maja has flown with KLM and has received: 623 €

Linda has flown with Norwegian Air Shuttle and has received: 623 €