Nyd verdens smukke vilde blomster online

Mange områder rundt om i verden er tæppebelagte i farverige vilde blomster på denne tid af året, men på grund af COVID-19- rejserestriktionerne kan vi ikke se dem med egne øjne. Heldigvis kan teknologien ligesom rejser med fly bringe dig tættere på blomsterne. Verdens mange smukke blomster kan nemlig i øjeblikket nydes online. I denne artikel kan du se nogle af favoritterne.

COVID-19- rejserestriktionerne gør at vi ikke kan rejse ud og se alle verdens smukke blomster. Heldigvis kan de i øjeblikket nydes online.

Vidste du, at der findes masser af videnskabelige beviser for, at naturen gavner vores fysiske og mentale helbred? Nyere studier har vist, at billeder og videoer af naturen også kan hjælpe med at reducere stressniveauerne i vores krop.

Smukke blåklokker i England

The National Trust har oprettet en 20-minutters virtuel blomster-rundvisning. The National Trust er en engelsk organisation, der arbejder for at bevare historiske monumenter og bygninger og steder af historisk interesse og naturlig skønhed. Næsten halvdelen af ​​verdens blåklokker vokser i Storbritannien, og National Trusts pladser er ideelle levesteder for dem at blomstre. Det varme vejr har fået dem til at blomstre tidligt i mange områder, og du kan nyde dem på ægte slow tv-manér i National Trust YouTube-video.

https://www.youtube.com/watch?v=xaqYPxRG5Is&feature=emb_title

Forår i fuldt flor

Den amerikanske delstat Californien rummer en mangfoldig natur med både bjerge, øde ørkener og frodige skove. særligt om foråret sprudler farverne frem i form af blomstrende Valmuemarker i gult og orange. De dækker bjergsidderne i Antelope Valley og landskabet omkring Lake Elsinore ved Los Angeles. Hvert år strømmer en enorm mængde turister til delstaten for at se foråret i fuldt flor.

Men desværre er stien lukket for offentligheden i år. De har dog placeret et live kamera på stedet, så seerne kan nyde udsigten over valmuerne langs Walker Canyon Trail hjemmefra. Det 360-graders kamera kan findes her.

Landskabet i Walker Canyon under superbloom i Californien. Valmuer dækker bjergdalene i Lake Elsinore, syd Californien.

Kirsebærblomster i Washington

I stedet for at håbe på, at folk vil besøge de smukke skrænter med kirsebærblomster, opfordrer Washington, D.C. folk til at beundre dem online i stedet. Du kan besøge deres live kamera fra National Mall Tidal Basin her og kan tjekke National Cherry Blossom Festival's virtuelle tilbud her.

Washington D.C., USA ved Jefferson Memorial og Tidal Basin i løbet af forårssæsonen.

Nemophila i Japan

En overflod af nemophila blomster, også kendt som "øjeblomst", blomstrer i øjeblikket i Hitachi Seaside Park i Japan, som i øjeblikket er lukket for offentligheden. Nye fotos er taget for at vise de 5,3 millioner blomster i al deres herlighed, og du kan tjekke dem ud på parkens Instagram-side her.

https://www.instagram.com/p/B_hfgjRncw5/

Keukenhof blomsterudstilling online

På denne tid af året er Holland normalt dækket af smukke tulipaner. Årets berømte Keukenhof blomsterudstilling måtte annulleres som følge af corona, men de har i stedet lanceret " Keukenhof Virtually Open". Her deler de en serie videoer, der viser, hvordan blomsterparken ser ud, inklusive en video, der viser smukke hyacinter og en anden, der viser tulipanerne.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=43&v=hGcdXvgqX1w&feature=emb_logo

Læs også om tag på safari direkte fra din sofa.

Asta has flown with Norwegian Air Shuttle and has received: 467 €

Cecilie has flown with EasyJet and has received: 388 €

Bent has flown with KLM and has received: 623 €

Tommy has flown with EasyJet and has received: 623 €

Thea has flown with Ryanair and has received: 383 €

Ida has flown with Ryanair and has received: 383 €

Lars has flown with Ryanair and has received: 383 €

Leif has flown with Norwegian Air Shuttle and has received: 1.246 €

Henrik has flown with Ryanair and has received: 958 €

Jákup has flown with British Airways and has received: 388 €

Jan has flown with Scandinavian Airlines System and has received: 623 €

Eva has flown with Norwegian Air Shuttle and has received: 582 €

Anna Sofie has flown with Norwegian Air Shuttle and has received: 194 €

Maja has flown with KLM and has received: 623 €

Linda has flown with Norwegian Air Shuttle and has received: 623 €