LOT Polish Airlines aflyst fly eller flyforsinkelse? – Du kan få kompensation og erstatning

Var dit LOT Polish Airlines fly forsinket, helt aflyst eller overbooket? Så vil du sikkert have krav på op til 4.500 kr. i erstatning og kompensation pr. passager. Du kan selv sende din klage, og søge erstatning for forsinket eller aflyst fly direkte hos LOT Polish Airlines, men det kan godt være lidt svært og tidskrævende at få din berettiget kompensation hjem. Flypenge.dk tilbyder derfor, at hjælpe dig med at håndtere hele sagen. Du skal intet betale – vi tager blot en mindre andel af det beløb vi ender med at skaffe i erstatning eller kompensation til dig. https://vimeo.com/458197209

Flyforsinkelser, aflyst fly eller overbooking med LOT

Har du oplevet en afbrydelse af din flyrejse med LOT Polish Airlines, kan du være berettiget erstatning. Hvis forsinkelsen er over 3 timer eller helt er aflyst, så kan du kræve økonomisk kompensation. LOT skal give dig kompensation i overensstemmelse til rejsens længde:
  • 250 euro for flyvninger under 1.500 km
  • 400 euro for flyvninger over 1.500 km
  • 400 euro for flyvninger mellem 1.500 km  og 3.500 km
  • 600 euro for flyvninger på mere end 3.500 km
Bemærk! Ovenstående beløb er pr. person. Hvis du kræver kompensation for andre medrejsende end dig selv, skal oplysningerne gives for hver person enkeltvis. Vi kan hjælpe dig. Det er nemt og enkelt gennem 4 trin.

Hvis LOT Polish Airlines forsinkelsen opstået uden for EU

Når dit LOT fly både har afgang og ankomst uden for EU, er du ikke berettiget kompensation. Den er nemlig kun tilgængelig når enten afgangs- eller ankomstlandet for den forsinkede eller aflyste LOT flyvning ligger i EU. Rejser du fra et EU-land til et land uden for EU, er det i EU-landet, du skal kontakte de relevante myndigeder, hvis flyselskabet afviser dine krav. Du kan også bare kontakte Flypenge.

Overbooking hos LOT Polish Airlines

Har LOT Polish Airlines afvist boardinguden dit samtykke, er du som udgangspunkt berettiget til kompensation og erstatning. Forsinkelsen skal dog være på mindst 2 timer, og rejsen skal afgå fra en EU-lufthavn eller dit fly skal være registreret i et EU-land. Boarding-afvisningen giver dig ret til at vælge mellem:
  • Refusion inden for syv dage af den fulde købspris af billetten for den del eller de dele af LOT-rejsen, der ikke blev foretaget OG hvis det er relevant en returflyvning til første afgangssted
  • Omlægning af LOT-rejsen til vedkommendes endelige bestemmelsessted ved førstgivne lejlighed
  • Ændring af reservationen med LOT til et senere tidspunkt efter eget valg
Du kan læse mere om dine rettigheder ved overbooking og nægtet boarding her.

Du har ret til forplejning ved forsinkelser, aflysninger eller overbookinger af LOT Polish Airlines fly

Du har ret til forplejning og eventuel indkvartering på et hotel, hvis LOT Polish Airlines har forsinket dig i længere tid. Tilstrækkelig forplejning inkluderer to telefonopkald, mad og drikke, og hvis nødvendigt indkvartering på et hotel samt transport mellem lufthavnen og hotellet. Omfanget af forplejning og indkvartering vurderes ud den enkel situation og varigheden på forsinkelsen.

Få din berettiget kompensation fra LOT Polish Airlines

I tilfælde af at din flyafgang med LOT Polish Airlines er forsinket, aflyst eller overbooket, kan du nemt finde ud af, om du er berettiget kompensation ved at udfylde ansøgningskemaet her. Så klarer vi resten for dig. Du kan læse mere for flyforsinkelser i denne artikel, og du kan læse mere om aflyste fly i denne artikel.

Asta has flown with Norwegian Air Shuttle and has received: 467 €

Cecilie has flown with EasyJet and has received: 388 €

Bent has flown with KLM and has received: 623 €

Tommy has flown with EasyJet and has received: 623 €

Thea has flown with Ryanair and has received: 383 €

Ida has flown with Ryanair and has received: 383 €

Lars has flown with Ryanair and has received: 383 €

Leif has flown with Norwegian Air Shuttle and has received: 1.246 €

Henrik has flown with Ryanair and has received: 958 €

Jákup has flown with British Airways and has received: 388 €

Jan has flown with Scandinavian Airlines System and has received: 623 €

Eva has flown with Norwegian Air Shuttle and has received: 582 €

Anna Sofie has flown with Norwegian Air Shuttle and has received: 194 €

Maja has flown with KLM and has received: 623 €

Linda has flown with Norwegian Air Shuttle and has received: 623 €