Emirates genoptager flyvningerne til ni destinationer

Emirates har annonceret sin ruteplan efter COVID-19. De vil fra d. 21. maj genoptage ni flyvninger til ni byer i otte lande. Disse inkluderer London, Frankfurt, Paris, Milano, Madrid, Chicago, Toronto, Sydney og Melbourne. Emirates vil også tilbyde forbindelser i Dubai for kunder, der rejser mellem Storbritannien og Australien.

Verden bliver langsomt åbnet for flyrejser igen, men rejsende skal overholde kravene der følger med.

Ud over de planlagte ruter arbejder Emirates tæt sammen med ambassader og konsulater for at lette hjemrejser for besøgende og beboere, der ønsker at vende hjem. De har drevet flyvninger fra Dubai til Tokyo siden d. 15. maj og Conakry og Dakar siden d. 16. maj. Rejsende vil kun blive accepteret på disse flyvninger, hvis de opfylder kravene til rejsemålet og adgangskriterier i deres destinationslande. Sidste måned begyndte Emirates at tilbyde en hurtig COVID-19-test til passagerer, der rejser til lande, der kræver COVID-19-sundhedscertifikater før flyvningen.

Nye forholdregler

Flyselskabet har allerede forbedret forholdsreglerne, så de lever op til de officielle COVID-19 sikkerhedsforanstaltninger. I Dubai internationale Airport vil kunder og medarbejdere for eksempel få deres temperaturer målt via termiske scannere. Der er installeret beskyttelsesbarrierer ved check-in-skrankerne for at give yderligere sikkerhed under kundebetjeningen, og handsker og masker er obligatoriske for alle kunder og ansatte i lufthavnen. Derudover har Emirates’ kabinebesætning, boardingagenter og lufthavnspersonale, der interagerer direkte med rejsende, fået personligt beskyttelsesudstyr, herunder en beskyttende engangsdragt og sikkerhedsvisir.

Læs også om hvorfor nogle fly er propfyldte under COVID-19.

Passagerer skal bære masker i lufthavne.

Sociale distanceringsprotokoller vil også blive implementeret. I denne lufthavn inkluderer dette fysiske indikatorer, der placeres på jorden og i venteområder for at sikre, at rejsende holder en sikker afstand. Af sundhedsmæssige og sikkerhedsmæssige årsager og for at minimere interaktion ombord har Emirates indført en ændret service under flyvningen. Magasiner og trykt læsemateriale vil ikke være tilgængeligt, kabinebagage skal checkes ind, og kunderne kan kun medbringe vigtige ting såsom en bærbar computer, håndtaske, en bog eller babyartikler ombord på flyet.

Emirates har også iværksat et strengt sikkerhedsprogram for at sikre, at flykabinerne forbliver rene og sanitære. "Vi arbejder tæt sammen med myndighederne for at planlægge genoptagelse af flyvninger til yderligere destinationer," siger Adel Al Redha, Emirates 'driftschef. "Vi har iværksat yderligere foranstaltninger i lufthavnen i koordinering med de relevante myndigheder med hensyn til social afstand og sanitet. Sikkerheden og velbefindende for vores ansatte, kunder og lokalsamfund er fortsat vores højeste prioritet."

Alle Emirates-fly vil gennemgå forbedrede rengørings- og desinfektionsprocesser i Dubai efter hver rejse.

Da du ikke længere kan tjekke ind online, så skal du som passager ankomme ved indtjekning 3 timer før afgang for at undgå forsinkelser. Du skal medbringe din egen ansigtsmaske og overholde reglerne vedrørende social distancering.

Emirates råder rejsende til at tjekke emirates.com for mere information og detaljer om, hvordan man booker fly.

Det er ekstra vigtigt, at du holder dig opdateret, når du rejser ud i verden i denne tid. Du bør kende kravene og reglerne i de lande, du rejser fra, til og gennem. Derudover bør du ligeledes kende til de forskellige flyselskaber, du flyver med, og de lufthavne, du skal igennem.

https://flypenge.dk/artikler/saadan-aendrer-covid-19-din-naeste-flyvning/

Asta has flown with Norwegian Air Shuttle and has received: 467 €

Cecilie has flown with EasyJet and has received: 388 €

Bent has flown with KLM and has received: 623 €

Tommy has flown with EasyJet and has received: 623 €

Thea has flown with Ryanair and has received: 383 €

Ida has flown with Ryanair and has received: 383 €

Lars has flown with Ryanair and has received: 383 €

Leif has flown with Norwegian Air Shuttle and has received: 1.246 €

Henrik has flown with Ryanair and has received: 958 €

Jákup has flown with British Airways and has received: 388 €

Jan has flown with Scandinavian Airlines System and has received: 623 €

Eva has flown with Norwegian Air Shuttle and has received: 582 €

Anna Sofie has flown with Norwegian Air Shuttle and has received: 194 €

Maja has flown with KLM and has received: 623 €

Linda has flown with Norwegian Air Shuttle and has received: 623 €