Derfor er fly den bedste måde at rejse på – Del 2.

I tvivl om du skal flvye eller tage båden, bilen eller toget? Stop. Her er del 2 af grundene til at fly er den bedste måde at rejse på!

Underholdning på flyveturen

Moderne fly er ofte udstyret med avancerede underholdningssystemer, der sætter et udvalg af film, tv-shows, musik og spil lige ved hånden. Dette kan hjælpe tiden til at gå hurtigere, mens vi er på en flyvning, og tillader os at slappe mere af undervejs. Men selv hvis dit fly ikke har et indbygget underholdningssystem, er det ok sådan at selv har et med. De fleste rejsende er nu udstyret med smartphones og tablets, som kan udfylde underholdningsrummet pænt. Dem kan du ikke bruge når du har begge hænder på rattet!

Du kan sove!

Hvis du er en af ​​de heldige passagerer, der kan slukke for energien i et fly, så kan det at flyve give dig en mulighed for at indhente din søvn og ankomme til din destination udhvilet og klar til at gå. En hurtig lur kan også hjælpe med at forkorte flyvetiden og give dig forfrisket til uanset hvilke eventyr der venter.

Dertil kan støjen i kabinen også fungere som en slags støjmaskine, der toner de fleste at de andre lyde ud.

De smukkeste udsiger

Hvis du er heldig nok til at få et vinduessæde, bliver du ofte vidne til nogle fantastiske udsigter lige ud af vinduet. Der er intet som at svæve over landskabet, mens søer, floder, bjerge og andre smukke landskaber passerer nedenunder.

Selv om natten, når mørket strækker sig over himlen, er det sjovt at se ud og se lysets øer, der spreder sig over hele verdenen nedenfor. Du kan nok også få en god udsigt fra andre former for transport, men der er intet, der kan sammenlignes med fugleperspektivet fra en flyvemaskine.

Du kan opgradere til 1st class

Første klasse er nået langt siden de dage, hvor ekstra benrum blev betragtet som luksuriøst.

Fra at tilbyde måltider af Michelin-stjerne kokke til brusere i flyet, tilbyder dagens førsteklasses oplevelse meget mere, end det plejede at gøre. Man kunne kalde det et førsteklasses hotel på himlen.

i første klasse er der ofte menuer med utrolig spisekvalitet og retter, der er oprettet af Michelin-stjerne kokke, ofte tilgængelige - tænk Mahimahi med citronertsaus, grillet asparges og jasminris. Nogle luftfartsselskaber siges endda at servere Ben & Jerry's is-sundaer.

Andre mulige frynsegoder inkluderer en privat tv-skærm; trådløs internetadgang; godbidder, fra dyre gaveposer til strikkede sokker; og brusere. Emirates A380 har to brusebade, komplet med opvarmede gulve. Så er fly den bedste måde at rejse på.

Flyene selv er også super sikre

Kommercielle fly gennemgår omfattende test, før de sælges til flyselskaber.

Bilselskaber får deres køretøjer til at virke mere sikre ved at vise crashtest i deres reklamer, men du får aldrig set den strenge test, der udføres på fly, medmindre du kigger efter den.

Måske hvis du gjorde det, ville du føle dig mere sikker. Fly gennemgår en enorm mængde tests, før de endda kommer fra jorden, og der er stadig meget mere efter det.

Fly testes også for nødsituationer, som lynnedslag og scenarier med lavt brændstof. Men disse skulle give dig en idé om, hvor vigtig sikkerhed er for flyproducenterne. Hvis der er noget, der kan ske med et fly, har de sandsynligvis testet for det. De vil have, at deres fly skal flyve sikkert lige så meget som du gør. For hvis de ikke gør det, vil ingen købe dem.

Læs også om hvilke fly som er det sikreste at rejse med.

Såfremt du får lyst til at flyve, men har oplevet noget som en flyforsinkelse, aflysning eller overbooking af fly, så er du allerede på den bedste side for flykompensation, flypenge.dk!

Asta has flown with Norwegian Air Shuttle and has received: 467 €

Cecilie has flown with EasyJet and has received: 388 €

Bent has flown with KLM and has received: 623 €

Tommy has flown with EasyJet and has received: 623 €

Thea has flown with Ryanair and has received: 383 €

Ida has flown with Ryanair and has received: 383 €

Lars has flown with Ryanair and has received: 383 €

Leif has flown with Norwegian Air Shuttle and has received: 1.246 €

Henrik has flown with Ryanair and has received: 958 €

Jákup has flown with British Airways and has received: 388 €

Jan has flown with Scandinavian Airlines System and has received: 623 €

Eva has flown with Norwegian Air Shuttle and has received: 582 €

Anna Sofie has flown with Norwegian Air Shuttle and has received: 194 €

Maja has flown with KLM and has received: 623 €

Linda has flown with Norwegian Air Shuttle and has received: 623 €