Besøg en af ​​Canadas mest smukke søer- Lake O’Hara

Canada mangler bestemt ikke smuk og fantastisk natur, men Lake O'Hara i provinsen British Columbia er dog en af ​​de mest efterspurgte naturområder i landet - så meget, at besøgende bliver nødt til at planlægge i god tid for at besøge i 2020.

Lake O'Hara findes i Yoho National Park, som har den mere internationalt kendte Banff National Park. Banff National Park er Canadas ældste nationalpark, som blev etableret helt tilbage i 1885. Denne park kan prale med sin dramatiske Rocky Mountain-natur og livlige søer som i Lake O’Hara.

Det smukkeste syn i Yoho er for mange denne turkisfarvede flod. Bjergene rundt om søen er hjem for nogle eventyrlige vandrestier, der leder højt over Lake O’Hara og giver fantastiske udsigter. Ved bredden af ​​søen er Lake O'Hara Lodge og en campingplads, men adgangen til området er begrænset.

Parker i Canada har længe haft fokus på at beskytte deres smukke søer og dyrebare natur, og der er derfor kun et begrænset antal besøgende tilladt hvert år. Det samme gælder for Lake O’Hare. Besøgende skal booke på forhånd for at tage en bus op til stedet, hvor de kan vandre og campere natten over. Men der er en kvote, der begrænser antallet af passagerer tilladt i området hver dag. Kun 32 besøgende til daglig og 90 campister natten over kan tage afsted hver dag med bussen. Efterhånden som efterspørgslen er vokset, bookes disse steder dog hvert år inden for få minutter – hvilket er til meget irritation for mange besøgende.

YOHO NATIONAL PARK LAVER ÆNDRING I BOOKING-SYSTEMET 

For at gøre systemet mere retfærdigt starter der næste år en tilfældig udtrækning. Denne udtrækning skal sikre at alle har en chance for at få en billet. Fra 1. til 29. februar 2020 vil besøgende kunne ansøge om et sæde ved hjælp af Parks Canada Reservation Service- webstedet, og vinderne vælges tilfældigt.

Men – det er ikke uden en bagside. Alle skal betale et ikke-refunderbar gebyr på 70 danske kroner for overhovedet at få lov til at indsende en ansøgning. Beløbet garanterer dig altså ikke at få en billet til den smukke sø. De, der er heldige, har derefter to uger til at bekræfte og booke deres plads i bussen. I følge parken vil "det gebyr, der ikke refunderes, geninvesteres i Yoho National Park for at hjælpe med at beskytte miljøet og give besøgende oplevelser af høj kvalitet".

Der er også ændringer, i forhold til campering natten over, som nu vil være tilgængelige på Parks Canada online reservationssystem, der begynder den 24. januar kl. 08.00. Tidligere måtte besøgende ringe for at booke deres plads på campingpladsen. Disse bookinger er efter princippet først-til-mølle og inkluderer også et sæde i bussen.

Find ud af mere om det nye reservationssystem på Yoho Nationalparks websted.

Af flyselskaber som flyver fra København til Yoho National Park kan nævnes Lufthansa, Air Canada, KML og Austrian Airlines.

Læs også om otte smukke steder som vil forsvinde inden 2050.

Asta has flown with Norwegian Air Shuttle and has received: 467 €

Cecilie has flown with EasyJet and has received: 388 €

Bent has flown with KLM and has received: 623 €

Tommy has flown with EasyJet and has received: 623 €

Thea has flown with Ryanair and has received: 383 €

Ida has flown with Ryanair and has received: 383 €

Lars has flown with Ryanair and has received: 383 €

Leif has flown with Norwegian Air Shuttle and has received: 1.246 €

Henrik has flown with Ryanair and has received: 958 €

Jákup has flown with British Airways and has received: 388 €

Jan has flown with Scandinavian Airlines System and has received: 623 €

Eva has flown with Norwegian Air Shuttle and has received: 582 €

Anna Sofie has flown with Norwegian Air Shuttle and has received: 194 €

Maja has flown with KLM and has received: 623 €

Linda has flown with Norwegian Air Shuttle and has received: 623 €