5 steder at besøge i Østrig

Østrig er kendt for dets ikoniske arkitektur, umådelige smukke natur og dets bjergede alpine omgivelser – alle med hver deres imponerende skønhed – hvilket gør det til en perfekt rejsedestination for rejsende som er på jagt efter eventyr.

Vintersports entusiaster besøger ofte landet for at stå på ski eller snowboard på løjperne i de østrigske alper. Det betyder dog ikke, at de eneste seværdigheder kun er sne-relaterede.

Faktisk har Østrig nogle af de mest utrolige eksempler på historisk arkitektur i hele Europa og utallige byer med hver deres unikke kulturelle atmosfære. Her er vores Top 5 steder du bare må besøge i Østrig.

OPLEV SALZKAMMERGUT

Salzkammergut – Et UNESCO verdensarv – er et Østrigsk område, omgivet af fredsfyldte blå søer, grønne bakketoppe og sne-toppede bjergkæder, som over i et årti har været et af landets primære turist destinationer.

Afslappende udendørs aktiviteter er bestemt også fremtrædende i denne del af Østrig, det inkluderer bl.a. bjergbestigning, ridning, svømning og cykling.

Salzkammergut regionen er også kendt for dets mange luksus spa og hotel resorts i området, hvilket gør det til en idyllisk destination for grupper af rejsende, som leder efter både afslapning og eventyr.

Besøg Salzburg

Placeret nær Tysklands sydlige grænse ved Østrig, er byen Salzburg, som er hovedstadens modstykke. Byen er kendt for dets mangeårige musiske traditioner, som bl.a. inkluderer fødebyen for Wolfgang Mozart.

Ud over de mange eksempler på historisk arkitektur og kunstneriske seværdigheder som man finder omkring i byen, så er Salzburg omringet af de vidunderlige alper. Disse alper giver besøgende og beboere muligheden for at udforske den erfaringsbaserede kontrast af en rig historie og betagende naturlig smukhed på samme tid.

Se Innsbruck

Kendt for at være vært for Vinter Olympiaden to gange, i 1964 og i 1976. Innsbruck er kendt for at være en af de bedste vintersport destinationer i hele verden. Besøgende som ikke er så friske på at stå på ski eller snowboard, - eller dem som besøger Innsbruck i sommer månederne kan finde en masse at lave i den historiske by. Som eksempelvis at udforske Innsbruck katedral, klokkemuseet eller et hav af lokale restauranter. En af Østrigs mest naturskønne byer, er Innsbruck, som ligger midt i hjertet af alperne.

Besøg Zell am see

For rejsende som leder efter de ultimative naturlige omgivelser, og vilde eventyr i naturen, så er byen Zell am See en destination man bare må besøge i Østrig.

Omgivet af majestætiske alpine bjerge, verdensklasse ski løjper og krystalklare blå søer, Zell am See afholder en masse udendørs arrangementer i løbet af året, bl.a. ski og snowboard konkurrencer.

Når du kører i bil her, vil du klart blive betaget af skønheden, husk at tage Grossglockner Alpine Road, som er en af de flotteste veje du kan køre på i hele landet.

BESØG WIEN

Wien er kendte for at være et kulturelt fristed for musik, kunst og arkitektur elskere fra hele verden. Kendt for de mange forskellige arkitektoniske stilarter som er over det hele i byen, kan rejsende forvente at støde på en masse velholdte eksempler af Roman, barok, klassisk og ny kunst stilede strukturer.

Wien er også hyldet for dets rige performance-kunst tradition, som er vært til over 200 bal om året og også klassisk musik koncerter, som hylder de kendte komponister, som engang kaldte Wien for deres hjem, som inkluderer Mozart, Beethoven, Brahms og utallige andre. 

Læs også om 4 steder at besøge på din rejse til Kina.

Asta has flown with Norwegian Air Shuttle and has received: 467 €

Cecilie has flown with EasyJet and has received: 388 €

Bent has flown with KLM and has received: 623 €

Tommy has flown with EasyJet and has received: 623 €

Thea has flown with Ryanair and has received: 383 €

Ida has flown with Ryanair and has received: 383 €

Lars has flown with Ryanair and has received: 383 €

Leif has flown with Norwegian Air Shuttle and has received: 1.246 €

Henrik has flown with Ryanair and has received: 958 €

Jákup has flown with British Airways and has received: 388 €

Jan has flown with Scandinavian Airlines System and has received: 623 €

Eva has flown with Norwegian Air Shuttle and has received: 582 €

Anna Sofie has flown with Norwegian Air Shuttle and has received: 194 €

Maja has flown with KLM and has received: 623 €

Linda has flown with Norwegian Air Shuttle and has received: 623 €