5 Ekspert rejsetips fra flyrejsende

Ekspert rejsetips? Er det nu også nødvendigt. At rejse er en af de mest tilfredsstillende oplevelser i livet, men lad os nu være ærlige. Rejser kan virkelig også tære på en. Mellem store mængder af mennesker, dyr lufthavnsmad, flyforsinkelser osv.

Der er så mange måde en rejse kan gå galt på. Den bedste måde at vide mere omkring flyvning på, er selvfølgelig ved at snakke med en flypassager.

Her er fem stærke rejsetips, som har til formål at give dig den viden, som gør at du kan få mest muligt ud af din flyrejse.

PAK LET

En af de største fejl, som mange rejsende begår, er at tage for mange ting med sig. Hvis du rejser alene, kan du sandsynligvis medbringe alt hvad du har brug for i en lille taske, som passer under dit flysæde.

Hvis ikke, skal du betale for at checke dine tasker ind, (eller flyve med en af ​​de få flyselskaber, der stadig tilbyder gratis håndbagage), så du ikke behøver at transportere dine ting rundt i hele lufthavnen, mens du venter på din flyver.

Mange rejsende er bange for at gøre dette, fordi de ikke ønsker at vente på bagagen, men ifølge flyrejsende har de fleste flyselskaber fremskyndet denne proces, i de sidste par år.

Læs også om vores rejsetips.

ANKOM TIDLIGT

Du vil blive overrasket over, hvor mange rejsende der ikke ankommer i lufthavnen i god tid. Hellere komme for tidligt, end at komme for sent. Flyselskabet kan lukke boarding-gaten 10 minutter tidligere end afgangstid. I så fald, at du ikke møder op til tiden, bliver dit sæde givet væk til en standby-plads. Så ankom derfor tidligt!

En god tommelfingerregel er at ankomme i lufthavnen en time før din planlagte afgang. Hvis det er en international flyrejse er det bedst at ankomme ca. to timer før afgang.

Læs også hvor lang tid før afgang du skal ankomme i lufthavnen.

BEVÆG DIG

Så langt så godt. Du er ankommet i lufthavnen i god tid og nu keder du dig. Hvad så nu? Har du så brug for flere rejsetips? Svaret er ja. Du har måske lyst til at købe mad, men som du nok har bemærket, er mad stort set altid virkelig dyrt i lufthavne og ofte af ringe kvalitet.

Læs også om du må medbringe din egen mad i lufthavnen og flyet.

Brug i stedet tiden til at få lidt træning og bevæg dig rundt i lufthavnen, hvilket især er vigtigt, når du nu skal sidde ned i de næste par timer.

Læs også om 10 gode strækøvelser.

Du skal selvfølgelig ikke bevæge dig og motionere rundt omkring i lufthavnen, hvis du ikke er i stand til det, eller får det dårligt af det, men hvis du føler at det kunne gavne dig, så giv det et forsøg! Du kan altid vende tilbage til din mobil eller iPad for at se noget Netflix og få tiden til at gå på den måde. Sørg for at downloade dine film og serier på forhånd, så du kan se offline.

Læs også om du virkelig skal slukke din mobil i flyet.

VÆR SØD MOD PERSONALET

Ja, forsinkede flyvninger kan være et mareridt, men husk nu, det er ikke besætningens skyld. Typisk er de endnu mere slået ud over nyhederne – for dem kan det betyde at de ikke får deres løn udbetalt, eller andre ubehagelige konsekvenser.

Således går venlighed langt, når du nu alligevel ikke kan komme afsted. Så husk, I står sammen i det. Når du først er i luften, så er det rart at man ikke er uvenner med personalet, så man kan få den bedste flyvetur ud af det som muligt.

Læs også om 13 ting du aldrig skal spørger stewardessen om.

Hvis du skulle være så uheldig at opleve en forsinket flyvning, så er det altid en god ide at finde ud af, om du eventuelt kan blive kompenseret for din forsinkelse. Du kan se al flyvekompensationsrelateret info på flypenge.dk.

Asta has flown with Norwegian Air Shuttle and has received: 467 €

Cecilie has flown with EasyJet and has received: 388 €

Bent has flown with KLM and has received: 623 €

Tommy has flown with EasyJet and has received: 623 €

Thea has flown with Ryanair and has received: 383 €

Ida has flown with Ryanair and has received: 383 €

Lars has flown with Ryanair and has received: 383 €

Leif has flown with Norwegian Air Shuttle and has received: 1.246 €

Henrik has flown with Ryanair and has received: 958 €

Jákup has flown with British Airways and has received: 388 €

Jan has flown with Scandinavian Airlines System and has received: 623 €

Eva has flown with Norwegian Air Shuttle and has received: 582 €

Anna Sofie has flown with Norwegian Air Shuttle and has received: 194 €

Maja has flown with KLM and has received: 623 €

Linda has flown with Norwegian Air Shuttle and has received: 623 €