3 steder i Dubai der er værd at besøge

Dubai tilbyder en bred vifte af aktiviteter og seværdigheder, for stort set alle aldre. Lige meget om du søger spænding og har lyst til at prøve kræfter med en indendørs ski løjpe hos Ski Dubai, eller vindsurfe ved Palm Jumeirah, der er noget for alle mennesker i Dubai.

Eller, hvis du foretrækker en afslappet dag ved stranden, at tage et kig forbi nogle af verdens mest ekstravagante butikker, eller forkæle dig selv med højt anbefalede retter fra hele verden, så er Dubai stedet for dig. Der er en lille bid af stort set alt, i denne fantastiske globale by!

For at få mest muligt ud af dit ophold i Dubai, så har vi lavet en 3 dags rejseplan, som kombinerer nogle af byens mest ønskede ekskursioner og aktiviteter for både familie og andre fritidsrejsende kan deltage i.

Ski Dubai

Ski Dubai er Mellemøstens største indendørs skisted og de har verdens første indendørs sorte diamant løjpe. Mens du uventet står i midten af en ørken, så er det blot en del af det, du kan opleve ud af alle de andre ting, som du finder i vidunderlige Dubai.

Dette fantastiske skisted huserer 5 skiløjper, alle af forskellig stignings- og sværhedsgrad, en slæde og et kælkeløb, en hule lavet af is og en pingvin zone med levende pingviner (Vi lyver ikke – Konge og Gentoo pingviner løber sommetider også rundt på løjperne – dog selvfølgelig væk fra skiierne). Selv hvis du aldrig har stået på ski eller snowboard før, så tilbyder Ski Dubai træningstimer til helt uøvede og nybegyndere.

Burj Khalifa

Selvfølgelig kan du ikke besøge Dubai uden at gribe muligheden og stige til tops i verdens højeste bygning nemlig – Burj Khalifa.

Dette vidunder af moderne bygninger, over den allerede imponerende Dubai skyline, og et besøg på toppen af bygningen, giver dig et sidestykke til synet af byen under dig.

Tag til observationsdækket, her finder du interaktive displays og informative udstillinger, som viser dig hvordan konstruktionen af denne ikoniske bygning er lavet, samt historien omkring området og fascinerende information omkring Dubai som by.

Dette er bare et must, for enhver tilrejsende i Dubai; glem ikke at tage det perfekte foto!

The Green Planet

Green Planet Dubai, en biokuppel, der former en tropisk skov med sin rige biodiversitet på over 3.000 planter og dyr.

Måske har du allerede hørt om Kastrups blå planet, men hvad med den grønne planet?

Besøg en af byens mest vidunderlige skatte – en vertikal, 4-etagers indendørs regnskov. Fokus for den grønne planet er på at bevare og at belære omkring regnskoven, så her finder du dit besøg både inspirerende og informativt. Gå igennem hele regnskoven, som du besøger de forskellige etager, oplev alt fra den fascinerende oversvømmede regnskov til den imponerende top-etage.

Her vil du se ægte levende blomster og fauna, som lever i tropiske naturområder over hele verden, som f.eks. sommerfugle, farvefulde frøer, fantastiske tropiske fugle og meget, meget mere. Igen, vær sikker på at din mobil og kamera er opladt, fordi her vil du absolut tage et par billeder!

Læs også om 3 steder i Italien du absolut må se på din rejse.

Asta has flown with Norwegian Air Shuttle and has received: 467 €

Cecilie has flown with EasyJet and has received: 388 €

Bent has flown with KLM and has received: 623 €

Tommy has flown with EasyJet and has received: 623 €

Thea has flown with Ryanair and has received: 383 €

Ida has flown with Ryanair and has received: 383 €

Lars has flown with Ryanair and has received: 383 €

Leif has flown with Norwegian Air Shuttle and has received: 1.246 €

Henrik has flown with Ryanair and has received: 958 €

Jákup has flown with British Airways and has received: 388 €

Jan has flown with Scandinavian Airlines System and has received: 623 €

Eva has flown with Norwegian Air Shuttle and has received: 582 €

Anna Sofie has flown with Norwegian Air Shuttle and has received: 194 €

Maja has flown with KLM and has received: 623 €

Linda has flown with Norwegian Air Shuttle and has received: 623 €